Alternatyvioji istorija

Alternatyvioji istorija – tai istorija paremta legendomis ir faktiniais radiniais, tame tarpe archeologiniais ar geologiniais, kurie nepripažįstami oficialiosios istorijos teorijos kūrėjų. Pavyzdžiui Egipto piramidžių vietose ir statybvietėse iš kur buvo gabenami akmens blokai randama akmens pjūklo žymių – tai yra išsivysčiusios civilizacijos įrankių žymių. Yra daug nepaaiškinamų paminklų ar radinių, artefaktų. Kai kurie iš jų vadinami pasaulio stebuklais. Visa tai be abejo sukelia daugelio žmonių ir žiniasklaidos dėmesį.

Deja ši informacija nėra moksliškai išanalizuota ir susisteminta. Nenaudojama mokslo įstaigose ir mokymo procese. Žiniasklaidoje ir ypač dokumentiniuose filmuose ji pateikta nekoncentruotai ir sunku ja naudotis. Tokiu būdu belieka atsitiktiniams megėjams patalpinti internete, kuriame daug patogiau rasti įvairią informaciją tuo labiau jei ši informacija su nuorodomis į įvairius šaltinius.

Tokių minčių skatinamas ir patyręs dar didesnį įdomumą ieškodamas papildomos informacijos ir nuorodų internete – nusprendžiau sukurti alternatyviosios istorijos svetainę. O kas gausis – pažiūrėsim…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *